De wens van Rowin Admiraal

4 april 2019 | Alle berichten | admin

Rowin werd vorig jaar juli ziek, juist op het moment dat de familie zou gaan verhuizen. In deze hectische periode was er geen tijd om de kamer van Rowin te veranderen. Daardoor kwam Rowin vanuit het ziekenhuis in een roze prinsessenkamer terecht. Ten tijde van zijn chemo mocht de kamer ook niet veranderen omdat er kans was dat er schimmel achter het behang zat. Zodoende ziet Rowin het niet zitten om vriendjes uit te nodigen in “zijn” prinsessenkamer. Zijn grootste wens is dan ook om een echte stoere jongenskamer te krijgen waar hij met zijn vriendjes lekker kan gamen.

De Voorbereiding

Met behulp van styliste Franca uit Oegstgeest is er een mooi plan voor de kamer geschetst en konden we aan de hand daarvan alle spulletjes bij elkaar gaan zoeken. Marcel van ‘Designonline24’ uit Halfweg gaat mooie gamestoelen leveren waaruit Rowin straks lekker met zijn vrienden kan gaan gamen. Alle andere spulletjes worden aangeschaft en de make-over kan gaan beginnen!

Make-Over

Op donderdag 28 maart is het dan zo ver. De familie mag een nachtje naar Center Parcs in Zandvoort. Daar kunnen ze lekker gaan genieten van het mooie zwembad en alle faciliteiten die daar zijn. Terwijl de familie in Zandvoort geniet van het mooie weer komen Vladimir en Igor van ‘Bouwvakkers uit Polen’ de kamer veranderen. Nadat wij de kamer hebben leeggehaald halen de mannen het behang van de muren en voorzien de muren van het nieuwe behang in de lieverlingskleuren van Rowin, blauw en grijs. Alle meubels worden donderdag al in elkaar gezet.

Eindresultaat

Op vrijdag moet er nog heel wat gebeuren. Er wordt hard gewerkt en de kamer wordt steeds mooier. Om 17:30 uur zit het behang erop, hangt er een mooie nieuwe plafondlamp, staan er nieuwe kasten, gamestoelen en een mooie tv. De familie komt om 18.30 uur. Rowin ziet buiten al de LED verlichting in zijn kamer branden en komt opgewonden binnen. Als hij zijn kamer binnen gaat valt hij helemaal stil. Hij kan zijn ogen niet geloven! Wat een schitterende stoere kamer is het geworden. Rowin is héél erg blij met zijn nieuw  kamer. Het is boven verwachting mooi geworden! Hij kan niet wachten om zijn vrienden uit te nodigen om samen te gaan gamen.

De familie heeft het in Center Parcs Zandvoort heel erg leuk gehad. Ze hebben genoten van het park en de omgeving. Hebben heerlijk gezwommen, gegeten, gefietst en allerlei andere leuke dingen gedaan.