Communicatie met Nederlandse uitvoerder
Goedkope Poolse arbeidskrachten
Vrijblijvende offerte op maat
Tot 60% goedkoper dan Nederlandse bouwbedrijven
logo
hallmark Bel ons op: 085 1301715

Reviews van Bouwvakkers uit Polen

Kevin Maassen – dec ’21

Ze hebben bij ons de complete benedenverdieping gerenoveerd. Erg aardige mensen, denken goed mee. En zeer harde werkers. Konden ons project snel overnemen, nadat een andere aannemer op het laatste moment verstek liet gaan.

Umit Erdem – jul ’21

Zeer tevreden over het vloer en het ophoging wat ze binnen in mijn bedrijf hebben gemaakt, afspraken zijn nagekomen en netjes op tijd afgemaakt, manager was altijd bereikbaar en mijn wensen zijn direct uitgevoerd, alles schoon achtergelaten, klasse werk van adrian en zijn team!bij ons volgende klus nemen we zeker weer contact op!

Paul en Joke Ie – De Vries – feb ’21

Keiharde werkers! Aardige werklui.Ons huis is binnen mooi geschilderd . Wij zijn super tevreden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Paul en Joke

HDR – feb ’21

Het buitenschilderwerk van mijn gehele woning is in 3,5 dag door 2 hardwerkende schilders gedaan, inclusief materiaal kopen en steiger opbouw en demontage.
Er wordt gevraagd wat ze precies voor je moeten uitvoeren, tot aan de keuze voor wel of geen grondverf gebruiken en ook de voorkeur voor het merk van de verf. Dat zal een Nederlands schildersbedrijf niet snel doen. Ik moest er even aan wennen, maar kan het wel erg waarderen.
Wat ik ook positief vind is dat er na elke werkdag netjes wordt opgeruimd. Schoenen worden bijvoorbeeld ook uitgedaan als er in huis wordt gelopen. Het aantal uren is onder de begroting gebleven.

Karlijn Buis – feb ’21

Wij zijn enorm tevreden met de diensten die Ton, Adriaan en de mannen geleverd hebben. Onze oude badkamer moest worden gesloopt en wat muren doorgebroken. Vervolgens is er in overleg een nieuwe badkamer ge√Įnstalleerd – dit werd allemaal nog een beetje bemoeilijkt door de corona uitbraak, levertijden die plots opliepen etc, maar de communicatie verliep steeds goed. Het zijn echte vakmannen die supernetjes en hard gewerkt hebben, ik heb echt nog geen slordigheid kunnen ontdekken. Ook denken ze mee en vinden nieuwe oplossingen als iets tegenzit. Wij gaan binnenkort onze tweede badkamer verbouwen met deze heren!

Melissa – feb ’21

Wat was ik blij met dit bedrijf. Van alle markten thuis. Mijn schutting opnieuw gezet, mijn zolder gesaust en mijn woonkamer geverfd. En dat in drie dagen. Harde werkers netjes gewerkt en vriendelijk. Allemaal klussen waar ik zo tegen opzag en hum hebben het in een handomdraai gefikst.

Pieter Kol – jan ’21

Badkamer laten verbouwen. Zeer mooi eindresultaat! Werken hard en zeer netjes. Komen alle afspraken keurig na, en evt. correcties worden zonder probleem gewoon opgepakt, zonder meerprijs. Werken 6 dagen per week, 10 uur p.d. Hierdoor in no time prachtige badkamer gerealiseerd. Bedankt Adriaan, Ton en personeel.!

Silvie Tripes – jan ’21

Gewoon een uitstekende service! Ik ben erg blij om die jongens te kiezen. Ik heb een verbluffend resultaat en alles was soepel, snel, schoon, kwaliteit! Heel erg bedankt, we zullen contact opnemen met de volgende dingen ūüćÄ

Ruud Geers – mrt ’20

Afgelopen jaar mijn badkamer laten doen. Het resultaat is fantastisch, echt professionele mensen.

Olivier Luttmer – feb ’20

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf, al meerdere projecten gedaan zowel grote als kleinere verbouwingen. Afgelopen zomer complete schilderwerk van de buitenzijde van het huis laten doen. Van badkamerrenovatie en schilderwerk tot het bouwen van complete restaurants. Al met al erg goede ervaringen met deze mensen. Alle afspraken worden nagekomen, er wordt snel geschakeld en de bouwvakkers zijn vakkundig.

Bernard Salemink – dec ’19

Heb verbouwing laten doen door deze jongens. Heel goede prijs en perfecte afspraken. Zelfs 2 dagen eerder klaar dan afgesproken. Beter dan Nederlandse aannemers. Geen meerkosten en aanpassen van werk geen probleem.

Michelle – dec ’19

I am very happy with the work of the “Bouwvakkers uit Polen” company. Contact with the Coordinator and Workers was very easy. Workers work precisely. Workers always clean up after work. My apartment looks perfect, especially the bathroom.I recommend this company.

Dennis Langius – nov ’19

Via marktplaats in contact gekomen. Badkamer en wc laten verbouwen. Ik schrik van de reviews hierboven, bij ons alle afspraken goed nagekomen. Super blij met onze nieuwe badkamer. De volgende verbouwen mogen ze ook doen!!

Bas van der Staak – nov ’19

Super fijne gasten. Spreken prima Nederlands. Prijs helemaal super en wouden op het einde iets laten veranderen en koste niks extra’s.

salesman21 okt. ’17

Zeer bekwame mensen, werken heel netjes (waardoor wel eens ten onrechte het idee dat het lang duurt) en zijn erg beleefd. Een sprak zeer goed Engels dus geen communicatieprobleem, ervaren als betrouwbaar. Qua afspraak liep het wel eens wat anders maar door flexibiliteit aan beide kanten geen enkel probleem. Hebben het hele huis binnen en buiten geschilderd, hier en daar klein reparatieklusje. Vakwerk!

13 jan. ’17

In december 2016 heb ik waterschaden opgelopen in mijn appartement. De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest om een bedrijf te vinden die mijn schade kan opnemen en kan verhelpen. Helaas tot geen succes. Ze kwamen niet opdagen of hadden een offerte waar wij samen niet uit kwamen. Via een vriendin kwam ik bij Siutkowski berdijf terecht. Een vriendelijke poolse man die erg professioneel is. Bij hem is de regel: ” afspraak is afspraak”. Meneer kwam de schaden opnemen en binnen 2 dagen kwam hij met een offerte waar ik erg tevreden over was. Na een paar dagen zijn ze gestart in mijn woning. De mannen kwamen elke dag netjes op tijd en lieten mijn huis netjes achter als zij weer weg gingen. Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanbevelen, afspraak is afspraak en alles was netjes verzorgt. TOP!

15 sep. ’16

Alle kozijnen van de buitenkant van ons huis moesten hoognodig geschilderd worden. We hebben contact opgenomen met Adriaan en de volgende avond kwam hij al kijken. De volgende dag kregen we de offerte en weer een paar dagen stonden er 2 schilders voor de deur (Adam en Rafal). De mannen hebben in 8 dagen tijd alles bijgewerkt en geschilderd (zelfs nog een deel van een kozijn vervangen, die kon echt niet meer overgeschilderd worden). Adam sprak zeer goed Engels en met Rafal konden we gewoon Nederlands praten. Wat een topgasten! Elke dag voordat ze wegging, ruimde ze alles netjes op. Ze hielpen zelfs met het sjouwen van de boodschappen! Als er nog eens iets gedaan moet worden in of om ons huis, nemen we zeker weer contact op met Adriaan.

Edwin¬†28 feb. ’16

2 badkamers en 2 toiletten compleet verbouwd en de vloer van de wasruimte opnieuw laten betegelen. Dit was de eerste klus die we hebben uitbesteed en we zijn zeer tevreden, omdat: – Je krijgt heel snel een offerte en er kan snel worden begonnen met de klus – je betaald manuren per week en achteraf. Je betaald dus pas nadat er werk is geleverd – Je krijgt bonnen van de gekochte bouwmaterialen dus alle gemaakte kosten zijn inzichtelijk – Er 10 uur perd dag, 6 dagen per week is gewerkt en de klus dus sneller klaar is – Er hard en goed wordt gewerkt met goede kwaliteit bouwmaterialen van met name Bouwmaat. Bijvoorbeeld wordt een goede kwaliteit tegellijm gebruikt en wordt er echt goed en volledig gelijmd, zodat de tegels echt goed verlijmd worden, geen half werk dus en jaren plezier zonder last van “holle” tegels – Bij elke verbouwing zijn er wel dingetjes. Het gaat erom hoe deze worden opgelost. Dikke pluim voor Robert en team Radek en Lukas, want alles werd openlijk besproken en er wordt altijd gekeken naar oplossingen op een zeer reele manier. We zijn zeer tevreden over de afhandeling van de onvoorziene omstandigheden tijdens onze klus. Echt top!! -Team Radek en Lukas zijn kanjers, ze kunnen alles, werken snel en zeer goed. – After service is super. Een kleine lekkage onder de wastafel van een van de toiletten werd meteen verholpen. – Zeer betrouwbaar en afspraken worden nagekomen.

Jeroen¬†22 dec. ’15

We hebben vorige maand onze badkamer volledig laten renoveren door dit bedrijf. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Waarom zijn we tevreden? – Je hebt binnen no-time een offerte met zeer scherpe prijzen. – De medewerkers werken netjes, zijn beleefd en werken hard. – De kwaliteit van de geleverde klus is prima, aan alle wensen wordt voldaan. – Adriaan komt altijd zijn afspraken na, hij is altijd bereikbaar indien je vragen hebt of er is iets wat je wilt bespreken. Dit was mijn eerste ervaring met een dergelijk klusbedrijf, maar bij mijn volgende klus ga ik niet verder zoeken en bel ik dit bedrijf gewoon weer op! Peuk werk mannen, dziekuje!

dna architecture¬†16 sep. ’15

Van voor de zomervakantie dateert nog deze prettige samenwerking. De partners spreken Engels, de anderen niet. Reken op maandag niet erop dat de medewerkers voor 9 uur er zijn. Alles was top. Vriendelijk, volhoudend, maar tegen einde werd het in ons geval een beetje een spoedklus, dus voor de afwerking tenslotte had iets meer gekund, maar dat lag vastwel aan ons.Voor de rest 10 punten, hard gewerkt, betrouwbaar en nogmaals hartelijk dank!

Marique_dg¬†14 sep. ’15

We hebben contact gezocht met Adriaan voor het schilderen van onze zolderverdieping. Adriaan kwam dezelfde dag nog de werkzaamheden opnemen en ‘s-avonds hadden we een keurige offerte per email ontvangen. De schilderwerkzaamheden zijn keurig netjes uitgevoerd door Yuri. Het eindproduct was nog mooier dan verwacht omdat Yuri alle kiertjes en oneffenheden compleet heeft weggewerkt. Zeer positieve ervaring met dit team en bij een volgende schilderklus zullen wij dan ook weer direct contact met Adriaan opnemen! A+++++

hammer¬†5 aug. ’15

RECTIFICATIE!! Na mijn negatieve beoordeling over het bedrijf van Adriaan Siutkowski & Partner, wil ik bij deze enige nuance aanbrengen. Adriaan heeft altijd geprobeerd de zaak te middelen en op te lossen, dat wil ik bij deze gezegd hebben. Een van zijn medewerkers, Slavek heet deze man, is de rotte appel in de mand.En met deze man hebben wij steeds te maken gehad. Alles wat er mis is gegaan zoals ik in mijn vorige beoordeling heb beschreven, is te danken aan Meneer Slavek, die niet op kwam dagen, en er een zooitje van heeft gemaakt. Ik besef dat deze ene foute werknemer de goeie naam van Adriaan Siutowski erg veel schade toebrengt, en ik heb inmiddels van Adriaan begrepen dat deze man is ontslagen. Volkomen terecht! Wij hebben ontzettende pech gehad, dat we met deze man hebben moeten werken, de andere beoordelingen op deze site zijn immers allemaal positief!! Adriaan is ons tegemoet gekomen in de door ons geleden schade, hij heeft het helemaal in orde gemaakt, en dat vinden we zeer te waarderen. Het blijft jammer voor ons dat het zo gegaan is, maar ik wil het bedrijf van Adriaan toch positief beoordelen omdat hij de zaak tot onze volle tevredenheid heeft opgelost. Met vriendelijke groet, Silly

Dennis¬†8 jun. ’15

Ik heb Adriaan’s bedrijf opdracht gegeven om mijn raamkozijnen over te schilderen. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Wel is het goed van te voren om goede afspraken te maken.

Sandra¬†18 apr. ’15

Een paar weken geleden Adriaan gebeld die ons in contact bracht met Dimitri. Dimitri is langs gekomen om te bekijken wat er moest gebeuren. De dag er na al offerte ontvangen en 4 dagen later werd er begonnen met de klussen. We zijn heel tevreden met het werk dat is afgeleverd. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Er werd regelmatig gevraagd naar onze wensen en of we tevreden waren. Voor aanpassingen of extra wensen stond men altijd open. Het contact was goed en ook over de nazorg waren wij zeer tevreden. Nogmaals bedankt en voor een volgende klus zullen we hen weer vragen.

leonore¬†14 apr. ’15

Na een eerste contact met Adriaan kwam Igor mijn huis schilderen, woonkamer, keuken en hal. Hij kwam van tevoren kijken en een inschatting maken over de werkzaamheden. Een dag later is hij begonnen en nog weer een dag later was alles klaar. Binnen de tijd en perfect gedaan. Ik ben echt superblij met het werk dat Igor heeft afgeleverd en dat alles ook nog voor een zeer mooie prijs. Als ik iemand weet die ook dit soort werkzaamheden wil laten uitvoeren zal ik hem zeker aanbevelen. –

Bram Vandewall¬†4 apr. ’15

In mijn nieuwe appartement heb ik de muren laten schilderen en laminaat laten leggen. Ze hebben net werk afgeleverd en kwamen hun afspraken ook goed na. En dit alles ook nog voor een nette prijs. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Thomas Verhoek¬†27 jan. ’15

De kozijnen aan zowel de voorkant en achterkant als mede de balkonnen zijn door Adriaan en zijn mannen onder handen genomen. De schilders werken erg netjes en het schilderwerk ziet er top uit.

Maaike¬†26 jan. ’15

In december heeft Dimitri’s team bij ons het plafond in de slaapkamer verhoogd. Zo’n 2 maanden vantevoren hebben we een offerte opgevraagd. Adriaan bracht ons in contact met Dimitri. Hij kwam toen snel langs om de kamer te bekijken, hij stuurde ons een offerte toe en we hebben afspraken gemaakt voor begin december. We zijn heel tevreden met het werk dat is afgeleverd, er werd regelmatig gevraagd naar onze wensen en het resultaat is top, nogmaals bedankt mannen!

Kristel Giebels¬†21 jan. ’15

Ik was in december 2014 op zoek naar een paar vakmannen die mijn appartement helemaal konden schilderen en behangen, zowel de muren als kozijnen. Dmitrij reageerde heel snel, kwam een paar keer kijken, ook met zijn mannen om vervolgens een hele mooie prijs te maken. Ik gunde hem de opdracht omdat hij goed luisterde naar mijn wensen en met eigen ideeen kwam. Gedurende de klus heeft hij me dagelijks gebeld met een update en ze waren zelfs een dag eerder klaar (binnen budget ook) dan verwacht. Ben heel blij met het eindresultaat!

eileenveenkamp¬†14 dec. ’14

De mannen stonden gelijk voor me klaar om nieuwe woning te schilderen, vloer te leggen en allerlei andere klusjes professioneel uit te voeren, ook in het weekend. De woning was binnen no-time helemaal klaar om er in te trekken! De communicatie verliep heel gemakkelijk en ik kon alles aan ze overlaten. Zeker een aanrader!

Camping de Grienduil¬†4 okt. ’14

Zeer tevreden over onze nieuwe badkamer in onze vakantiewoning. Super vaklui, Gaan achter elkaar door geen stilzitten. Alle matrialen worden 1 op 1 doorberekend zonder winst. Dit word onze nieuwe aannemer.

Eric¬†4 okt. ’14

In 9 dagen tijd hebben Adriaan en zijn mannen de klus geklaard. Complete houten red cedar opbouw licht geschuurd waar nodig / gereingd en opnieuw in de olie gezet en alle kozijnen mooi in de verf gezet. Allemaal stuk voor stuk hardwerkende schilders die een puike job hebben afgeleverd. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat. een aanrader.

Sandra¬†22 jun. ’14

Pjotr en Martin hebben mijn hele appartement geschilderd. Ze werken hard en netjes…ik kan ze iedereen aanbevelen! topmannen!

Koeweiden¬†1 mei. ’14

De schilders van dit bedrijf hebben bij ons de voorkant van onze bovenwoning onder handen genomen. Zij hebben dit zeer vakbekwaam en snel gedaan. De schilders werken hard en zijn erg vriendelijke en benaderbaar. Een van de twee schilders sprak ook Engels. De kosten van het materiaal worden per factuur overlegd wast het een zeer transparante werkwijze maakt. Het uurloon is zeer schappelijk. Ik zou dit bedrijf een ieder aan kunnen raden. Wanneer ik zelf in de toekomst nog klussen heb ga ik zeker weer met Adriaan Siutkowski en Partner in zee!

bert romijn¬†6 dec. ’13

In mijn huis zijn de volgende werkzaamheden verricht: Рaanleg van een extra kamer (afsplitsing van bestaande grote kamer) incl. aanleg kozijn en raam buitengevel, electra, stucwerk enz. Рaanleg van een trapkast onder bestaande trap (incl.dichtmaken trap) Рaanleg geluidsisolerende extra wand in woonkamer al deze zaken zijn tot 100% tevredenheid uitgevoerd door 2 zeer hard werkende medewerkers, die beide hun vak verstaan. Ik kan u dit bedrijf zeer aanbevelen, men werkt goed en netjes tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief, de materialen worden transparant verrekend. Ik heb in de toekomst nog wat klussen en die ga ik ook zeker door de mensen van Siutkowsi laten uitvoeren. Bert R.  Bergschenhoek

van der Kemp¬†23 nov. ’13

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. de mannen zijn heel vriendelijk werken hard. duidelijke afspraken over de prijs en als eindresultaat geweldige kwaliteit. we kregen zelfs al stiekem spijt dat we andere klusjes al hadden uitbesteed :(. 1 ding is zeker : de volgende klus besteden we zeker uit aan deze heren.

Selier¬†31 okt. ’13

Vandaag is mijn 30-er jaren huis opgeleverd door Adriaan Siutkowski. Het is een paleisje geworden! Ik ben enorm tevreden. Adriaan en zijn mannen hebben alles gedaan. Stucen,riolering vervangen, geheel nieuwe badkamer plaatsen en groter maken, radiatoren ophangen, HR combi ketel monteren, alle elektra vervangen en nieuw aanleggen, bestaande lekkage’s verhelpen, dakramen plaatsen, nieuwe muren neerzetten, isoleren van de wanden, de vloer van zolder eruit halen en geheel nieuwe plaatsen, steunbint in het keuken plafond plaatsen, sloten vervangen, geheel nieuwe wc en fontein plaatsen, al het voorbereidende werk voor de keuken, wandcontactdozen plaatsen, aanleggen van de coax kabel, egaliseren van de vloeren, 3 fase kast aanleggen, schoorsteenpijp verwijderen door het hele huis, betegelen enz. De mannen van Adriaan werken enorm hard en zijn zeer gemotiveerd. Ze denken mee en vinden niets te veel. Adriaan is erg vriendelijk en professioneel en zorgt ervoor dat alles goed gecoordineerd en opgelost wordt. De prijs/kwaliteit verhouding is echt super! Ik durf iedereen Adriaan Siutkowski en zijn mannen aan te bevelen. Cassandra uit Leiderdorp

Dick¬†4 okt. ’13

Een beetje verwarrend begin met wie is wie maar dat kwam goed. De mannen kwamen elke dag op tijd en werkten hard en goed. Het resultaat is naar tevredenheid en wat klein na-werk werd zelfs gratis opgelost. Alleen had ik wel nog een giga schoonmaak klus. Voor herhaling vatbaar!

Leferink¬†21 sep. ’13

Wuj hebben ons gehele huis, schuur en garage  buiten laten schilderen. In 100 uur was de klus geklaard en op een vakkundige manier. Er is aan één stuk met twee man doorgewerkt van 8.00 tot 18.00 uur. Iedere avond werd alles schoon achter gelaten. Wij hebben zelf in overleg met de schilders de materialen en verf gekocht en de 6 mtr lange uitschuifbare lader bij BoRent gehuurd en opgehaald. Het voordeel is echter evident. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Leiderdorp¬†25 jul. ’13

Mijn hele huis wordt ‘gedaan” tot nu toe heel erg tevreden! Cassandra Leiderdorp

Linden23 jul. ’13

Wij zijn zeer tevreden, werken hard, netjes, laten de werkplek schoon achter en zijn keurig in de omgang. Zij zijn ook flexibel wanneer de planning veranderd.

jurriaan23 apr. ’13

Zeer tevreden! We hadden een aantal grote klussen zoals het maken van een badkamer, doorbreken van een muur en veel stucwerk.  Adriaan stuurde zijn twee beste mannen: Pjotr en Martin.  Zij zijn zeer profesioneel, werken heel hard en bovendien zijn ze erg vriendelijk. Ik deed zelf ook wat klusjes en ze gaven me altijd goede adviezen. Hun werk zag er zo mooi uit dat we uiteindelijk veel meer in huis hebben laten doen. Pjotr en Martin kunnen echt alles.

22 apr. ’13

Van een grote slaapkamer zijn 2 kleinere slaapkamers gemaakt door 2 tussenwanden te plaatsen met 2 deuren. Daarnaast zijn de kamers opnieuw geschilderd, laminaat gelegd en spotjes aangelegd. In totaal 4 dagen werk voor 2 werkmannen die secuur en hard doorwerken. Ze haalden voor ons de meeste materialen (dat kan wel wat reistijd kosten). Als je dat wilt, kun je de materialen ook zelf aanschaffen.  We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is mooier geworden dan we vooraf hadden gedacht. Ook mede dankzij het meedenken van de werkmannen. Daarvoor is het wel handig als je een paar woordjes Duits spreekt. De heren Siutkowski spreken overigens prima Nederlands.

Mike¬†28 aug. ’12

Adriaan en zijn team hebben bij ons het buitenschildeerwerk gedaan. Gewoon weg super, ook de service nette mensen en ze leveren prima en net werk af. Tevens is het zeer prettig dat Adriaan goed nederlands spreekt en verstaat, dit werkt heel prettig. Onze complimenten voor het team van Adriaan, zelfs de ramen werden nog gepoetst toen ze klaar waren met schilderen. Als we nog schilderwerk of een andere klus hebben bellen we meteen Adriaan. Groet, Mieke uit Hoofddorp

concreetbouw¬†15 aug. ’12

Gehele woning is naar tevredenheid geschilderd.Goede adviezen gehad. Onze badkamer is ook geheel vernieuwd. Alles tot in de puntjes goed afgewerkt geweldig mannen. Goede communicatie met Adriaan gehad gehele project. Een aanbeveling waard!!!! groeten Viktor

janny¬†23 mei. ’12

Adriaan met zijn mannen hebben bij ons de buitenboel geschilderd. Dit hebben zij zeer tot onze tevredenheid gedaan. Ook hebben zij tijdens dit werk de rotte plekken keurig vervangen. De komende jaren staat ons huis er weer keurig bij. Bedankt voor de goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Fritz en Janny

Bianca¬†6 mei. ’12

Mijn huis is naar volle tevredenheid verbouwd door de firma van de heer Siutkowski. De kwaliteit van de werkzaamheden is uitstekend te noemen. De werknemers ging tijdens het werk zeer netjes om met onze spullen en na afloop werd alles keurig achtergelaten. Nergens troep tijdens(behalve dan de klus spullen maar anders kan er niet gewerkt worden) of na het werken. De werknemers werken keihard door en zijn zeer vriendelijk en maken lange dagen. Als je een opmerking hebt is niets teveel gezegd of gevraagd maar wordt het meteen aangepakt op de manier zoals je het zelf graag wilt hebben. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd op de manier zoals die van te voren is afgesproken. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen. Ik kan deze groep mensen dan ook van harte aanbevelen.

E.Castaneda¬†17 apr. ’12

We got in contact with this company through a friend of mine. She said I could trust Adriaan and his people. We are very happy to have follow her advice. She was so right. After a conversation with Adriaan we received a fair quotation and the availability to start quick…so we went for it. On the day we agreed on, we received two guys who devotedly worked day after day for three weeks. They delivered a fantastic renovated attic, which turned onto two beautiful bedrooms, in the times and way that we arranged for. We called them “the geen probleem team”. Nothing is an obstacle, everything can be arranged or solved. Apart from the fact they work neat, clean and professional, they behave very polite, respectful and trustable.Thanks guys!

van der Linden¬†26 feb. ’12

Adrian en zijn mannen hebben een mooie klus geklaard bij ons in Utrecht. Ze hebben een WC geplaatst op de overloop op de eerste etage, een trap naar zolder gemaakt en wasmachine/ droogtrommel aansluiting op zolder. Wij zijn zeer tevreden, mannen werken netjes komen de afspraken na denken mee in oplossingen. Kortom als we weer een klus hebben bellen we Adrian Groet, J. van der Linden

10 nov. ’11

Deze tarief is heel redelijk ūüėČ

2 nov. ’11

Prima, Geheel nieuwe badkamer, vanaf de grond opgebouwd. Hardwerkende Poolse werknemers, altijd op tijd. Balken doorgerot waardoor het iets langer duurde. Ideaal systeem vwb boodschappen doen (doen de werknemers), direct bonnen afrekenen met cash geld (zorg voor genoeg geld in huis). De voorman (Martin) altijd te bereiken en komt regelmatig langs om de voortgang te bekijken. Na een ongelukje met de glazenwand, is dit zeer goed opgelost door Adriaan. Nu naar me volgende project kamertje ernaast. Gr een zeer tevreden klant p.s foto’s volgen, even aan Adriaan vragen hoe dat moet.

My Sax¬†10 jun. ’11

In vervolg op een eerdere beoordeling, wil ik graag melden, dat Adriaan intussen zijn uiterste best heeft gedaan om eerder ontstane ontevredenheid weg te nemen. En met succes. Met een paar super vaklui naar mij te sturen, die op zorgvuldige, adequate en nette manier aan het werk gingen! Met heel veel verstand van zaken. Alle inspanningen leidden tot een resultaat waar ik nu erg blij mee ben. Mijn platte daken zijn van een prima bedekking te voorzien, die bovendien op perfecte manier is aangebracht!! Ik kan de door Adriaan geboden oplossing erg waarderen!!

Floris¬†4 jun. ’11

Na een aantal slechte ervaringen bij andere partijen, hebben we het toch nog eens geprobeerd via marktplaats en met succes. Adriaan heeft naast een prettig gesprek, ook goed werk geleverd! Deze jongens doen niet moeilijk en willen je zelfs helpen met meer werk, als dat ter plekke omhoog komt. Volgende verbouwing zeker weer!

11 mei. ’11

In de afgelopen twee weken hebben de schilders van Adriaan de buitenkant van mijn huis geschilderd. Ik ben daar heel tevreden mee. Er kon op korte termijn gestart worden, afspraken zijn vooraf helder gemaakt, er is hard gewerkt en het resultaat is uitstekend. Als ik vroeg om iets extra of op een andere manier te doen, dan was dat geen probleem. Adriaan dacht goed met ons mee. Kortom: Prima schildersbedrijf !

6 apr. ’11

Dit bedrijf heeft voor mij verschillende projecten uitgevoerd. Het grootste project was het compleet vernieuwen van mijn dak. De werkzaamheden zijn naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd in september/oktober 2010. Ook een noodzakelijke vervanging van het riool is zeer adequaat, professioneel en snel uitgevoerd. Op dit moment loopt de renovatie van 2 appartementen naar volle tevredenheid en een nieuw groot project staat op stapel. Prima kwaliteit met vakbekwame medewerkers en met een prettige ‘no nonsense’ mentaliteit.

Franken¬†3 apr. ’11

Ik heb mij woonkamer en badkamer totaal vernieuwd met de werknemers van Adriaan, en dit is me goed bevallen. Vooral de lage kosten en toch professionaliteit zijn voor mij zeker een rede om in de toekomst meer met hem samen te werken. Bedank voor alles Adriaan Gr Klaas Franken

2 apr. ’11

Heb mijn gehele woning laten verbouwen door Siutkowski bouwbemiddeling. Ondermeer plaatsing van kunststof kozijnen, nieuwe badkamer en keuken. Verder het hele interieur laten schilderen en laminaat laten leggen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door keurige werklui met verstand van zaken. Het resultaat is buitengewoon voortreffelijk! Communicatie tussen Adriaan en mijzelf is goed verlopen. Wat mij betreft een echte aanrader!

26 feb. ’11

Voor het onderhoud aan de verschillende woningen in mijn vastgoed portfolio, heb ik de hulp in geroepen van de heer Siutkowski. De klussen bestonden uit schilderwerkzaamheden, stucwerk en zelfs een compleet nieuwe badkamer. Door het goede contact had ik een goede kijk op de kosten. Adriaan is altijd bereikbaar en weet overal een oplossing voor te bedenken. De samenwerking met Siutkowski bouwbemiddeling is uitermate goed verlopen. Voor volgende klussen zal ik zeker zijn hulp weer inroepen!

Hoogduin¬†23 feb. ’11

wij zijn erg tevreden met het werk wat Adriaan en zijn mannen hebben geleverd. Het stucken, schilderen en beton storten, verwarming aansluiten is snel en netjes gedaan. Fijn dat ze zelf het materiaal kopen. Extra werk was geen probleem.

Ramon9 feb. ’11

heb niet anders dan goede woorden voor ze over verbouwing is binnen afspraken en wensen uitgevoerd, wat verkeerd ging is goed gecorrigeerd en opgelost, zelfs hulp bij aankoop materialen Adriaan is zakelijk, op tijd, komt afspraken na en kostprijs is erg goed! als weer verbouwing/renovatie of bouwplannen, zoek ik zeker contact ik vertrouw hem/ze

14 okt. ’10

Hardwerkende en betrouwbare mannen. Offerte was de helft van wat een Nederlandse aannemer vroeg en ze hebben in 3-4 maanden een groot pand gesloopt en helemaal weer opgebouwd. Prima werk jongens !! Groeten Kees Bruitsma

26 sep. ’10

Ons huis was aan een grondige opknapbeurt toe. In het verleden zijn we enkele malen in zee gegaan met Nederlandse schildersbedrijven maar we waren nooit echt tevreden. We besloten nu te reageren op een foldertje in de bus van Adriaan Siutkovski. Gelukkig maar, zo blijkt nu, want nooit eerder was het resultaat zo prachtig. Met Adriaan hebben wij een schappelijke prijs afgesproken en het contact was meteen goed. Hij maakte een betrouwbare indruk en dat bleek hij ook te zijn. Het Oekraiense echtpaar Igor en Hala, die de klus heeft uitgevoerd, leverde echt vakwerk: strak gestuukte wanden en perfect schilderwerk. Ons huis leek wel helemaal nieuw! Bovendien waren zij vriendelijk, betrouwbaar, beschaafd en zeer sympathiek. Wij bevelen dit bedrijf dan ook bij iedereen van harte aan!!! Hartelijke groet, Natascha en Leo.

Landgoed Sollewerf BV19 sep. ’10

Via een klant zijn wij met Adriaan Siutowski in contact gekomen,zaterdag mee afgesproken en dinsdag zijn we gestart met de afwerking van het nieuwe kantoor. Nu 2 weken later is gehele verbouwing afgerond,werkzaamheden gaan 7 dagen in de week door 10-12uur per dag. Ze werken 3 weken achtereen door en gaan daarna 2 weken terug naar polen. Werkzaamheden waren gehele kantoor stucadoren,schilderen,en montage van stopcontacten en loodgieterwerkzaamheden. Contact met zijn mannen Pjotr en Martin was geweldig hier kunnen nog veel Nederlandse aanemers van leren.Niets is teveel gevraagd en als er een keer iets niet naar je zin is worden zaken direct verholpen. Kortom dit zijn mensen die bevlogen met hun werk bezig zijn en er plezier in hebben iets moois te maken. Volgend jaar gaan we een nieuwe woning bouwen en we gaan zeker weer met hen samenwerken. Landgoed Sollewerf BV Beekbergen

Terhoeve¬†12 jul. ’10

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De schilders en timmerlieden waren zeer capabel, netjes en vriendelijk in de omgang. Heb ik wel eens anders meegemaakt. Gemaakte afspraken werden nagekomen en wensen konden ter plekke worden besproken. De klant is echt koning. Een aanrader dus.

Gerritsen¬†29 jun. ’10

Prima schilderwerk binnen het begrote aantal uren: een aanrader C.Gerritsen

Toolman¬†19 mar. ’10

Via huis-aan huis reclame in contact gekomen met dit bedrijf. Aannemer Adriaan is stipt en fijn om mee samen te werken en luistert goed naar je wensen. Ik heb de materialen ingekocht en de werkmannen per uur betaald. Zelf ben ik samen met twee werkmannen Pjotr en Martin aan de slag gegaan. Dit was geen probleem en als ik zelf ergens niet uitkwam dan werd het me uitgelegd. Terwijl ik het sloop en breekwerk voor mijn rekening nam hebben Pjotr en Martin gas, water en electriciteitsleidingen omgelegd, stopcontacten ingefreesd, een nieuwe groepenkast geinstalleerd en de cv-ketel verplaatst en daarna alles vakkundig gestuct. Na elke dag werd er voor gezorgd dat we niet zonder electriciteit of cv-ketel zaten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan dit bedrijf van harte aanbevelen. -Tim-

van Bergen Henegouw¬†13 mar. ’10

Na ruim drie weken aktiviteiten in het kader van renovatie en schilderwerk van het plafond, de muren van de living en de gang is ons huisje weer een paleisje. De mannen van siutkowski zijn vakbekwaam, vriendelijk en hulpvaardig. Communicatie verliep via voorman Martin en de aannemer Adriaan. Door onze aanvullende wensen gaande het project namen de werkzaamheden meer tijd in beslag dan begroot, maar het resultaat is er dan ook naar. Vanwege het voorgaande kunnen wij ons bij de bovenbeschreven positieve beoordelingen aansluiten en bevelen wij Adriaan en zijn mensen van harte bij U aan.

Ayhan¬†9 feb. ’10

hallo, dhr. Adriaan Suitkowski & Partner is een firma waarmee ik inmiddels zo een goed contact mee heb gekregen, waardoor ik toch een mening over wil geven op de site. dhr. Adriaan is een zeer stipt persoon, en komt zijn afspraken na. Zoals gezegd, heeft hij bij mij een klus aangepakt, eerst afgesproken om het per uur af te rekenen. Later kwam Adriaan met het voorstel om het fixed price te doen. Dit zou voor mij beter uitpakken, en een voordeel voor hem was, dat zijn personeel langer door kon werken. Zijn personeel is net als Adriaan, zeer voorzichtig en netjes in omgang. Zo gezegd zo gedaan, en de klus is van de vloeren af tot de plafond keurig netjes afgehandeld. Materialen is voor hem ook geen probleem. Ik kon zelf materialen meenemen, en dat werd zonder problemen gemonteerd en aangesloten. Je hebt dus alle vrijheid bij deze aannemer. Zeker de moeite waard om een gesprek aan te gaan en om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Groeten en succes met firma Siutkowski & Partners.

Ruud Geers¬†22 dec. ’09

Na een kennismakend gesprek waarin alle voor’s en tegen’s van het werken met poolse mensen helder uiteengezet werden ben ik met Siutkowski & Partner in zee gegaan. Mijn appartement in Amstelveen is geheel naar wens opgeknapt, ook werd het extra schilderwerk snel geregeld. Daarom zou ik u bij deze Siutkowski en partner willen aanbevelen.

Bram Geers¬†31 mar. ’09

Flexibel en met goede jongens, bedankt Adriaan voor mn mooie badkamer. Groeten Bram

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!